Trouwen in tijden van Corona (Covid-19)

Deze bizarre tijden brengen veel onzekerheid met zich mee. De covid-19-situatie heeft nog steeds een impact op het plannen van een huwelijk. Door de geldende maatregelen is het nog steeds niet mogelijk om grote feesten te organiseren. Het is op dit moment ook onduidelijk wanneer het terug mogelijk zal zijn om grote feesten te organiseren.
Misschien is er voor jullie trouwdatum helemaal geen probleem, zoveel te beter! Als je toch denkt aan het uitstellen of verplaatsen van je huwelijk, zijn er twee mogelijkheden:

Kosteloos verplaatsen

Je trouw verplaatsen naar een latere data kan kosteloos als de maatregelen vanuit de overheid ons daartoe verplichten. Indien deze data niet meer beschikbaar is betalen wij je voorschot terug.

Kosteloos annuleren

Je kan het voorschot van 250 EUR zonder probleem terugkrijgen indien het organiseren van een groot feest op de geplande datum niet mogelijk is door maatregelen van de overheid.

Opgelet: Indien u een huwelijksreportage wenst te annuleren niettegenstaande dat er geen restricties zijn om feesten te organiseren behouden wij ons het recht om het voorschot in te houden als compensatie zoals ook bepaald in de algemene voorwaarden.

Huidige maatregelen

Update 27 juni 2021

Via deze link kan je een uitgebreide gids raadplegen met de huidige maatregelen.

 • Geen maximumaantal meer voor aanwezigen op huwelijksfeesten, recepties en banketten.
 • Huwelijks- en privĂ©feesten volgen nog steeds de regels van de horeca:
  • Maximum acht personen per tafel
  • Alle gezelschappen zitten op anderhalve meter uit elkaar
  • Feestzalen mogen ook opnieuw plexiglas gebruiken op hun buitenterrassen, zodat de tafels iets dichter bij elkaar kunnen staan.
  • Dansen mag nog niet
  • Voor ceremonies geldt er nog een maximum aantal aanwezigen van 200 (binnen) en 400 (buiten)
  • Einduur: 1 uur ’s nachts, in plaats van tot 23.30 uur nu.

Aanvraag offerte

Neem gerust contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en eventueel af te spreken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zo kan ik een beter beeld vormen van jullie wensen en een persoonlijke offerte op maat maken.

CONTROLEER BESCHIKBAARHEID