Skip to main content

Trouwen in tijden van Corona (Covid-19)

Deze bizarre tijden brengen veel onzekerheid met zich mee. De covid-19-situatie heeft nog steeds een impact op het plannen van een huwelijk. Door de geldende maatregelen is het nog steeds niet mogelijk om grote feesten te organiseren. Het is op dit moment ook onduidelijk wanneer het terug mogelijk zal zijn om grote feesten te organiseren.
Misschien is er voor jullie trouwdatum helemaal geen probleem, zoveel te beter! Als je toch denkt aan het uitstellen of verplaatsen van je huwelijk, zijn er twee mogelijkheden:

Kosteloos verplaatsen

Je trouw verplaatsen naar een latere data kan kosteloos als de maatregelen vanuit de overheid ons daartoe verplichten. Indien deze data niet meer beschikbaar is betalen wij je voorschot terug.

Kosteloos annuleren

Je kan het voorschot van 250 EUR zonder probleem terugkrijgen indien het organiseren van een groot feest op de geplande datum niet mogelijk is door maatregelen van de overheid.

Opgelet: Indien u een huwelijksreportage wenst te annuleren niettegenstaande dat er geen restricties zijn om feesten te organiseren behouden wij ons het recht om het voorschot in te houden als compensatie zoals ook bepaald in de algemene voorwaarden.

Aanvraag offerte

Neem gerust contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en eventueel af te spreken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zo kan ik een beter beeld vormen van jullie wensen en een persoonlijke offerte op maat maken.

CONTROLEER BESCHIKBAARHEID