Skip to main content

Huwelijksfotograaf Antwerpen

 
 

Op zoek naar een huwelijksfotograaf in Antwerpen?

Huwelijksfotografie, maar dan op de manier zoals jij het wilt. Waarbij je jezelf kunt zijn, je dag kunt beleven en zeker weet dat alles voor je wordt vastgelegd.

Hallo, mijn naam is Michel Melsen en ik ben huwelijksfotograaf!
Bij een huwelijksreportage hecht ik er veel belang aan om jullie dag op een unieke wijze in beeld te brengen waarbij ik tracht om zo onopvallend mogelijk te werken. Spontane foto’s zijn nu eenmaal zo veel leuker. Ik geloof in een huwelijksreportage waarin niet alleen jullie centraal staan, maar ook alle details, emoties en de hele atmosfeer van jullie grote dag.
Buiten de huwelijksreportage bestaat ook de mogelijkheid om een luxueus trouwalbum te laten maken, waar de mooiste beelden van jullie speciale dag als blijvende herinnering in het trouwalbum verwerkt zijn.

Vrijblijvende offerte

Aarzel niet langer en neem vandaag contact met mij op. Vertel mij uw wensen waarna ik een gedetailleerde offerte voor u kan opstellen. Zo weet u perfect wat u krijgt tegen welke prijs. Ik kom graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat ik kan toelichten wat ik juist voor jullie kan doen.

Nuttige locaties in Antwerpen

Het Huis Happaert
Elzenveld
Felix Pakhuis

Bekijk hier recente huwelijksreportages: